Отримати максимальну користь від пасти можна лише в тому випадку, якщо вона буде якісною, свіжою, натуральною, з мінімальним вмістом хімічних добавок.
Вибираючи ласощі, слід звернути увагу на такі аспекти:
☝️склад — хороша паста складається всього з двох компонентів — арахіс і сіль. Також допустимо додавання цукру або інших підсолоджувачів;
⚠️Важливо! Уникайте продукту, у складі якого є пальмова, рапсова або бавовняна олії. Це гідрогенезовані речовини, що мають негативний вплив на здоров’я людини.
☝️колір — свіжий продукт має світло-коричневий або темно-коричневий однорідний колір, має глянцеву, блискучу структуру;
☝️запах — переважає смачний, горіховий, трохи солодкуватий запах;
☝️кількість жирів — «зменшений» вміст жирів в пасті має насторожити, оскільки його виробники часто замінюють трансжирами або цукром. Такий «маркетинговий хід» не зменшує калорійність продукту, а робить його менш здоровим. Детальніша інформація на нашому сайті http://mazun.com.ua
Смачна, натурального виробництва паста, приємний додаток до сніданку.
Тепер знаю як вибрати арахісову пасту)))
Цікава стаття ніколи не задумувалась про це, дякую!!!